EPIC STORY – VIDEOMARKETING HIDRODOE

Hidrodoe, het interactieve waterbelevingscentrum in Herentals en één van de winnaars van onze Epic Frame videomarketing wedstrijd in 2019, ging met ons aan de slag voor hun zomercampagne. Hidrodoe had tot voor kort nog geen ervaring met video in de marketingmix. Toch voelden we het tijdens onze kick-off meeting meteen bruisen. Hidrodoe is dan wel bekend binnen de provincie Antwerpen, maar daarbuiten bleek het vaak nog een nobele onbekende. Met dit gegeven gingen we aan de slag. Het werd onze missie om Hidrodoe op de kaart te zetten, ook buiten Antwerpen.

Tijdens de kick-off meeting was er veel energie en de samenwerking verliep vlot.

Hilde De Laet – Manager Hidrodoe

“Een betere start voor onze eerste stappen konden we niet bedenken,” zegt Hilde De Laet, manager bij Hidrodoe. “Epic Frame pakte het meteen grondig aan. Tijdens de kick-off meeting was er veel energie en de samenwerking verliep vlot. Brecht Wouters en zijn team hadden al een aantal ideeën klaar over de aanpak van de videocampagne. Ze maakten een conceptvoorstel op, dat meteen bij ons in de smaak viel.”

Intern hadden we snel door, dat plezier en ervaring de “key” waren in deze campagne. De fun moest en zou er letterlijk vanaf spatten.

We ontdekten welke krachtige boodschap je kan brengen met video.

Hilde De Laet – Manager Hidrodoe

We kwamen met een voorstel om verschillende korte clips te maken, elk met een specifieke value. We ondersteunden Hidrodoe in hun zoektocht naar een gerichte videomarketing campagne waar die values perfect in pasten. Met als basis: goesting! 
Hidrodoe beleven zoals kinderen dat doen, dat was belangrijk. En de ouders, die heb je meteen op sleeptouw! Voorzie dan de juiste videoformaten per kanaal, en je bent vertrokken.

Uit de conceptnota bleek dat Epic Frame goed had begrepen waarvoor Hidrodoe staat en wat ons DNA isDe video’s werden in 2019 gemaakt, maar ze zijn nog steeds actueel en leuk, besluit Hilde, “We gebruiken ze vaak. We ontdekten hierdoor welke krachtige boodschap je kan brengen met video.

READY TO START A PROJECT?

Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
+32 (0) 478 807 007 (NIKO : SALES)
+32 (0) 498 624 208 (BRECHT : CREATIVE)
+32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

Leave a Reply

Top