SUBSIDIES VOOR HET REALISEREN VAN EEN VIDEO

Kan je subsidies aanvragen voor het laten maken van je videoproductie of animatievideo? Ja hoor, met de subsidie voor Digitale Internationale Commerciële Bedrijfscommunicatie kan je ondersteuning krijgen voor het produceren van anderstalige communicatiemiddelen!

Vlaamse ondersteuning

Voor Flanders Investment & Trade, of kortweg FIT, draait het erom dat jouw bedrijfscommunicatie buitenlandse handelspartners aantrekt, werkgelegenheid stimuleert en bijdraagt tot het positieve imago van Vlaanderen als economische speler in de wereld. Het agentschap wil daarom bedrijven financieel ondersteunen bij het extern ontwikkelen en vertalen van hun meertalige website, webshop, sociale media en video. Overtuigd dat jouw projectvoorstel brandt van internationale ambitie?

Meerdere keren per jaar

Je kan zelfs verschillende keren per jaar van deze subsidie gebruikmaken. Het gaat zelfs veel verder dan videocommunicatie alleen. Vraag allereerst offertes op bij een extern bedrijf die je kan gebruiken om je dossier op te kunnen starten. Zorg er zeker voor dat je dossier is opgestart voordat de uitvoering van je project is begonnen, anders komt je project niet meer in aanmerking. Vervolgens bied je de factuur aan aan Flanders Investment & Trade als bewijs voor de gemaakte kosten.

Komt jouw bedrijf in aanmerking?

Laat deze unieke kans op subsidies niet aan je voorbijgaan. Vul je e-mailadres in en krijg een overzicht van de voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze subsidie en hoe ze aan te vragen. Heb je verder nog andere vragen over de procedure? We kunnen je verder helpen. Neem daarom zeker even contact met ons op.

  Toevallig dat je hier bent? Of course not, want wij denken proactief met jou mee! Wij weten als geen ander hoe jouw bedrijfsfilm de juiste internationale toon aanslaat én voldoet aan alle voorwaarden van FIT. Benieuwd hoe we je helpen scoren? Stel je vraag via info@epicframe.be en ontvang binnen 24 uur ons advies.

  READY TO START A PROJECT?

  Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
  +32 (0) 478 807 007 (NIKO : SALES)
  +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : CREATIVE)
  +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

  Leave a Reply

  Top