GA DIT JAAR VOOR DIGITALE KERSTWENSEN

Hoewel Kerst nog ver weg lijkt, is het verstandig om nu al te bedenken hoe je dit jaar jouw klanten, werknemers of collega’s wil bedanken, ze een fijne kerst toewensen of een vrolijke eindejaarsboodschap sturen.

Om te voorkomen dat goede bedoelingen eindigen in gemiste kansen, helpen we je met het uitdenken van een origineel concept. Een persoonlijk design voor een kerstkaart ontwerpen, een animatievideo maken, jouw logo in een kerstpakje steken of zelfs een kerstkaart tot leven laten komen? Toon je waardering op een unieke manier en laat een blijvende indruk achter op je relaties.
Bekijk hieronder enkele mogelijkheden waarmee jij je wensen kan overbrengen naar je klanten. Of bespreek je graag een andere optie? Vertel ons dan meer via het contactformulier.

ANIMATIEVIDEO

Voeg creativiteit en humor toe aan je wensen met een animatievideo. Tekst, characters, 2D, 3D, whiteboard, stopmotion, .. het kan allemaal!

PRODUCTIETIJD: 4 weken

PRIJS: vanaf 1000 euro

VIDEOBOODSCHAP

Doe het persoonlijk met een videoboodschap. Geef je bedrijf een gezicht en breng je wensen zelf tot leven, met of zonder kerstmuts op je hoofd.

PRODUCTIETIJD: 2 weken

PRIJS: vanaf 900 euro

DESIGN KERSTKAART

Verras klanten en collega’s met een uniek, op maat gemaakt ontwerp. Combineer foto’s met illustraties en voeg er een originele boodschap aan toe.

PRODUCTIETIJD: 1 week

PRIJS: vanaf 350 euro

KINETIC CARD

Ga voor augmented reality om je als trendsetter in de markt te zetten. Klanten brengen de animaties zelf tot leven door met een app jouw kaart te scannen.

PRODUCTIETIJD: 2 weken

PRIJS: vanaf 550 euro

360° VIDEO

Open een nieuwe belevingswereld voor je publiek. Laat hen zelf op ontdekking gaan in de video én in de wereld die jij voor hen gecreëerd hebt.

PRODUCTIETIJD: 4 weken

PRIJS: vanaf 3000 euro

LOGO ANIMATIE

Dompel je logo in kerstsfeer en gebruik het om je communicatie net dat beetje meer te laten opvallen. Altijd een topper!

PRODUCTIETIJD: 1 week

PRIJS: vanaf 500 euro

KLAAR OM JE WENSEN OVER TE BRENGEN?

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 476 726 793 (INGE : PROJECT MANAGER)
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : CREATIVE)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be