EPIC MINIGUIDES

Een videomarketingcampagne is cruciaal voor een goeie marketingmix. Bewegend beeld trekt altijd de aandacht. Tenminste als je het juist uitvoert. Met onze Epic miniguides over videomarketing zetten we je graag op weg.

Marketing gaat niet over het product dat je verkoopt, maar over het verhaal dat je vertelt. 

MEER LEREN OVER VIDEOMARKETING

UNIEKE CONTENT

Als je jarenlange ervaring in videoproducties mengt met de marketingkennis van tal van verschillende experten, de cocktail vervolgens goed door elkaar schudt en over enkele bladzijden papier giet, krijg je onze Epic MiniGuides over Videomarketing. Zoek niet verder tussen verschillende brokken informatie om het verhaal te vinden waar je naar op zoek bent. Dat deden wij al voor jou! 

PASSIE VOOR VIDEO EN MARKETING

Iedereen die wil bijleren over videomarketing kan aardig wat leren dankzij onze Epic MiniGuides over videomarketing. We hebben research gedaan rond tal van verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor marketeers, maar ook voor een salesteam op zoek naar de juiste salestools of business owners en CEO’s die meer begrip en vat willen hebben op hun communicatiestrategie. 

Alles begint met het juist bepalen van je doelstelling en je doelgroep. Heb je meer interesse over hoe je zelf een videomarketing strategie kan opzetten? Schrijf je dan in voor een van onze Epic videomarketing workshops en je zal nooit nog op dezelfde manier naar video kijken.

HOE KAN IK ZE LEZEN?

GRATIS DOWNLOADEN

Je hand kunnen leggen op één van onze Epic MiniGuides is heel simpel. Klik hieronder op een van de onderwerpen die we aanbieden, vul het formulier in en je ontvangt een downloadlink per email van ons. En dat is het! 

ONZE MINIGUIDES

MiniGuide 1 voor marketeers – 10 mythes over YouTube
Leer feit van mythe over YouTube te onderscheiden met ons handige overzicht.
 

MiniGuide 2 voor marketeers – De funnel
Een marketingfunnel creëren met video is een behoorlijke uitdaging.