ONLINE VIDEOADVERTENTIE

Dankzij de digitale revolutie is bijna iedereen tegenwoordig online. Dat wil zeggen dat er heel wat mogelijkheden zijn om je doelpubliek laagdrempelig en gericht te bereiken. Een online videoadvertentie is hiervoor ideaal.

AANGEPAST AAN JOUW DOELGROEP

Websites, zoekrobots en sociale mediaplatforms houden heel wat data van ons bij. Denk daarbij aan surfgedrag, geolocatie en demografische gegevens. Zo kan je met online advertenties specifieke doelgroepen benaderen. Wil je enkel mannen tussen de 20 en de 35 in Vlaams-Brabant bereiken? Of heb je een dienst die zich richt op mannen en vrouwen van +55 over heel Vlaanderen? Elke doelgroep verdient een specifieke aanpak.

HET HOEFT NIET VEEL TE KOSTEN

Productie en zendtijd voor tv-commercials kosten nog steeds handenvol geld. Toch hoef je geen nier af te staan om een breed publiek te bereiken. Een online videoadvertentie kan je volledig op maat maken waardoor je met een persoonlijke boodschap vaak veel betere resultaten krijgt. Zeker in vergelijking met een dure, breed uitgesmeerde tv-campagne. Vaak gebruik je enkel advertentiebudget wanneer iemand op je advertentie klikt. Hierdoor verhoogt de kans dat je investering gaat opbrengen aanzienlijk.

Ons team maakt je online video commercial op volgens de regels van de kunst. Samen bepalen we welke boodschap het beste past voor je doelgroep. Je branding komt goed herkenbaar in beeld en we eindigen steeds met een concrete call-to-action waardoor je kijker sneller actie zal ondernemen. Verder staan we je bij in de keuze van het juiste platform. YouTube? Facebook? Linkedin? Google Ads? Er wordt hard gewerkt om de best mogelijke return on investment te realiseren!

1 à 2 weken

15 à 20 seconden

Ondertiteld

1/2 draaidag

Rechtenvrije muziek

vanaf € 845,00*

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

PRODUCTIEPROCES ONLINE VIDEOADVERTENTIE

1-2weken**

1. KICK-OFF MEETING

Epic Frame luistert naar je doelstellingen en bespreekt hoe die kunnen worden behaald. Daardoor stemmen we je doel af op de beschikbare middelen.

2. SCENARIO & VOORBEREIDING

De productie wordt gepland. We gieten verder alle info in een creatief scenario en beschrijven in detail wat je zal zien en horen.

3. STORYBOARD & ANIMATIC

Schetsen geven het scenario visuele vorm. Daarna maken we met de animatic een eerste ruwe video advertentie.

4. OPNAMES

Onze professionele ploeg realiseert de opnames en brengt speciaal voor jouw project het scenario in beeld.

5. MONTAGE

De monteur knipt en plakt de beste beelden aan mekaar. Daarna trekken we de aandacht met bewegende grafiek.

6. AFWERKING

Extra visuele effecten, geluidseffecten en kleurcorrecties werken je online advertentie helemaal af. Nu is het klaar voor publicatie!

WIJ SCHAVEN ONZE KENNIS OVER FACEBOOK, YOUTUBE EN MEER ELKE DAG BIJ WAARDOOR WE HET MAXIMUM UIT JE ONLINE VIDEOADVERTENTIE KUNNEN HALEN!

**Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van vier tot zes weken. Afhankelijk van de briefing, het concept, de duurtijd van de video en de snelheid van feedback kan de productietijd variëren.

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 476 726 793 (INGE : PROJECT MANAGEMENT)
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : SALES)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving