OVER ONS

EPIC

/ˈɛpɪk/
Legendarisch,heldhaftig,een groot verhaal bevattend

FRAME

/freɪm/
Vele enkelvoudige fotografische afbeeldingen in een film

ONZE MISSIE

Jouw uniek verhaal, onze passie.

Met liefdevolle aandacht voor creativiteit en kwaliteit raken we samen verder.

ONZE VISIE

We produceren (animatie)video’s en ontwikkelen crossmediale concepten volgens onze visie om zo op een creatieve manier het verschil te maken. Samen met onze klanten willen we een passende visuele communicatie aanpak ontwikkelen die resultaten oplevert.

Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie.

Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren om te praten over jouw doelstellingen en hoe wij jou kunnen ondersteunen om deze te bereiken!

ONZE TROEVEN

Flexibel

Epic Frame haalt alles uit de kast om jouw bedrijf te ondersteunen. We zoeken naar een efficiënte aanpak voor jouw boodschap, doelgroep, budget én deadline. Voor elke vraag bedenken we een oplossing op maat. We zijn een jong, groeiend en dynamisch team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Iedereen heeft een eigen takenpakket, maar samen zijn we zoveel meer. We streven ernaar elk project snel efficiënt op te volgen en een flexibele service te garanderen.

Partnership

Elk project is uniek. Met de focus op jouw doelstellingen en doelgroep helpen we je om de juiste aanpak van jouw visuele communicatie op te zetten. Epic Frame begeleidt bedrijven en organisaties actief in verschillende sectoren. We streven hierbij naar een volwaardig partnership en een lange termijn visie.

We zijn ervan overtuigd dat onze expertise in visuele communicatie en videomarketing de ideale plugin zijn voor jouw crossmediale communicatiestrategie op korte en lange termijn.

Optimale prijs/kwaliteit verhouding

We willen ons onderscheiden met een product dat prijs-kwaliteit conform is aan de markt in de audiovisuele sector. Epic Frame zet alles op alles om voor elke opdracht het onderste uit de kan te halen, en jouw bedrijf te voorzien met de best mogelijke return on investment.

Het Epic sales- en projectmanagement team staat in voor de transparante communicatie wat betreft planning en budget.

OVERTUIGD?

Overtuigd van onze sterktes en wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan zeker contact met ons op ! Bekijk zeker ook onze diensten !