TEKSTANIMATIE

Er zijn twee belangrijke elementen waarmee je video effectief de aandacht kan trekken: tekst en beweging. Een tekstanimatie combineert beide elementen tot het uiterste voor maximale informatieoverdracht. Concreet is het een originele animatietechniek die beweging en tekst combineert om bepaalde ideeën of boodschappen uit te drukken. Deze tekst wordt over een langere tijd gepresenteerd met de bedoeling een bepaalde gedachte of emotie te laten zien.

DYNAMISCHE TEKST

Het voordeel van een tekstanimatie als basis van je animatievideo, is dat je video meteen heel dynamisch wordt. Bewegende tekst trekt meteen de aandacht. Verander regelmatig de kijkrichting van je publiek om hen te verrassen en de aandacht vast te houden. We spelen voor jou met tal van verschillende beeldcomposities om je kijker te boeien.

HOOR EN LEES TEGELIJKERTIJD

De beste manier om de informatie effectief over te dragen naar je kijker doe je door zoveel mogelijk zintuigen te prikkelen. In dit geval, gesproken tekst koppelen met gelezen tekst. Zo heb je meer kans op een maximaal betrokken doelpubliek. Een extra voordeel: je video is perfect begrijpbaar, ook zonder geluid.

Je hebt ook de mogelijkheid om de tekstanimatie over te dragen naar andere formats, zoals korte social video’s, e-mailbanners, logo-animatie, GIF, enz. …

4 à 6 weken

30 seconden

1 taal

1 voice over

Muziek

vanaf €2.100*

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

PRODUCTIEPROCES TEKSTANIMATIE

4-6weken**

1. KICK-OFF MEETING

Epic Frame komt bij jou luisteren naar je doelstellingen en bespreekt hoe die kunnen worden behaald.

2. SCENARIO

We plannen de productie en gieten alle info in een creatief scenario. We beschrijven in detail wat je zal zien en horen.

3. STORYBOARD & ANIMATIC

We brengen het scenario in beeld met tekeningen, kleuren en andere elementen. De animatic toont een eerste ruwe video.

4. GRAFISCH DESIGN

Onze professionele ploeg, speciaal voor jouw project samengesteld, brengt het scenario in beeld.

5. ANIMATIE

We blazen leven in de beelden en bouwen het op tot een vlot verhaal dat impact heeft.

6. AFWERKING

We werken af met extra visuele effecten, geluidseffecten en kleurcorrecties.

WIL JE MEER HALEN UIT JE TEKSTANIMATIE? KOM MEER TE WETEN OVER SEO, TARGETING EN SOCIAL MEDIA IN ONZE BLOGPOST VIDEOMARKETING!

**Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van vier tot zes weken. Afhankelijk van de briefing, het concept, de duurtijd van de video en de snelheid van feedback kan de productietijd variëren.

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : SALES)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving