VIDEO VOOR SOCIALE MEDIA

Wie zit er tegenwoordig niet op sociale media? Doordat er steeds veel gebruikers zijn kan je met video voor social media als ondernemer heel goed scoren! Als je het op de juiste manier aanpakt zodat je investering de best mogelijke return krijgt, tenminste.

VIDEO TREKT DE AANDACHT

Gebruikers op sociale media worden overrompeld met prikkels waardoor het moeilijk is om de aandacht te krijgen. Gelukkig heeft video hier de juiste troeven voor. Mensen worden aangetrokken door beweging zodat een bewegende tekst moeilijk aan onze aandacht ontglipt. Kies voor een boodschap die raakt aan een de behoefte van je doelgroep waardoor je video de juiste kijkers doet stoppen met scrollen. Video voor social media kan ongelooflijke resultaten opleveren.

WELK SOCIALE MEDIAPLATFORM WERKT HET BESTE?

Iedereen kent platforms zoals Facebook, Instagram, YouTube en Linkedin. Regelmatig komen daar nog nieuwe spelers bij. Overal actief zijn zodat je een zo breed mogelijk publiek aantrekt lijkt onbegonnen werk. Daarom moet je je doelgroep en je doel goed bepalen waardoor je beter kan kiezen welke platforms voor jou de meeste belangrijke zijn.

Sociale media-advertenties benaderen een nietsvermoedend publiek. Je video is daarom het beste zo kort mogelijk zodat de doelgroep de aandacht niet verliest. Content marketingvideo daarentegen vereist dat je regelmatig relevante inhoud te posten op het platform zodat de algoritmes jouw pagina beter oppikken. Op die manier wordt je video beter zichtbaar over een breder netwerk. Hoe meer interactie je video krijgt, hoe beter het platform jouw boodschap verder verspreidt.

Er zijn heel wat elementen die moeten kloppen. Onze expertise begeleidt je op weg naar succes op sociale media.

1 à 2 weken

30 seconden

Ondertiteld

1/2 draaidag

Rechtenvrije muziek

vanaf € 845,00 *

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

PRODUCTIEPROCES SOCIAL MEDIA VIDEO

1-2 weken**

1. KICK-OFF MEETING

Epic Frame luistert naar je doelstellingen en bespreekt hoe die kunnen worden behaald. Zo stemmen we je doel af op de beschikbare middelen.

2. SCENARIO & VOORBEREIDING

De productie wordt gepland. Verder gieten we alle info in een creatief scenario en beschrijven in detail wat je zal zien en horen.

3. STORYBOARD & ANIMATIC

Schetsen geven het scenario visuele vorm. Daarnaast maken we met de animatic een eerste ruwe video advertentie.

4. OPNAMES

Onze professionele ploeg realiseert de opnames en brengt speciaal voor jouw project het scenario in beeld.

5. MONTAGE

De monteur knipt en plakt de beste beelden aan mekaar. Daarna trekken we de aandacht met bewegende grafiek.

6. AFWERKING

Extra visuele effecten, geluidseffecten en kleurcorrecties werken je online advertentie helemaal af. Vervolgens is het klaar voor publicatie!

WIJ KUNNEN JE HELPEN HET MAXIMUM UIT JE SOCIALE MEDIA TE HALEN DANKZIJ ONZE VIDEOMARKETING KENNIS!

**Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van vier tot zes weken. Afhankelijk van de briefing, het concept, de duurtijd van de video en de snelheid van feedback kan de productietijd variëren.

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 476 726 793 (INGE : PROJECT MANAGEMENT)
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : SALES)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving