VIDEOMARKETING

Er zijn duizend en één manieren om je bedrijf in de kijker te zetten met een online video.
Met een videomarketing strategie op maat bereik je meer dan alleen de toevallige passanten op je website.

Videomarketing speelt een belangrijkere rol in de wereld van online marketing.

Videomarketing is het strategisch inzetten van video met als doel om kijkers te verbinden, te engageren, te informeren en te beïnvloeden over een merk, product of diensten. En dit over heel je customer journey.

HOE BEGIN IK ERAAN?

Lukraak video’s produceren en online zwieren levert weinig tot geen resultaat op maar kan wel heel wat middelen kosten. Denk goed na over je doel en over je doelgroep zodat je de juiste content, format en platform kan kiezen. Ga je voor zakelijk of net grappig? Wil je een campagne opzetten op Facebook, Linkedin of Google Ads? Of kies je voor een volledig uitgewerkte content marketingstrategie met een gloednieuw videokanaal op YouTube?

In deze digitale revolutie kan je je doelgroep heel gericht en laagdrempelig bereiken. Maar het aanbod aan mogelijkheden is zo ruim dat keuzes vreselijk moeilijk zijn om te maken. We begeleiden je graag naar een passende en effectieve videostrategie.

Het liefst van al werken we from scratch. We bedenken en verzorgen de video’s die je nodig hebt, maar maken we ze aangepast aan het doel en het publicatieplatform dat we samen hebben uitgekozen. Heb je al een eigen strategie die loopt? Dan koppelen we onze expertise. Heb je geen grote budgetten beschikbaar maar wel andere middelen zoals bestaand videomateriaal? Dan vinden wij een oplossing die toch werkt!

ADVERTENTIES BEHEREN?

Vervolgens plannen en beheren we je advertenties. We analyseren je resultaten en houden je op de hoogte met een tweemaandelijks rapport. Het bijsturen van je campagne indien nodig, hoort ook bij onze service. Tenzij je dit liever zelf wil doen natuurlijk. Groot of klein, elk bedrijf kan bijzonder veel bereiken met de juiste videomarketing.

ONZE VIDEOMARKETING PRODUCTEN

Bereik gericht en effectief de doelgroep die je wil bereiken met een online videoadvertentie. We helpen je met de uitwerking, de productie en de publicatie op het juiste platform.

Video’s zijn steeds meer belangrijk op sociale media. Zowel om nieuwe klanten te werven als om oude klanten bij je bedrijf te betrekken. Geen enkele marketingstrategie kan zonder.

Een doorgedreven videocontent strategie maakt je bedrijf gemakkelijker te vinden voor mogelijke klanten. Zolang je inhoud maar relevant en gericht is. Wij helpen je daarmee!

Video is een ongelooflijk krachtige marketingtool. Als je het maar juist gebruikt! We koppelen onze expertise aan jouw doelen, doelgroep en marketingstrategie en helpen jou aan resultaten.

Na anderhalf jaar van hard labeur hebben we een unieke, aangrijpende en hands-on workshop ontwikkeld die je op 3 uur tijd leert je eigen videostrategieën op poten te zetten.

Overweeg je al lang om zelf aan de slag te gaan met video voor je bedrijf? Dan is ons makkelijk te gebruiken DIY videopakket helemaal voor jou! Binnenkort beschikbaar.

OVERTUIGD?

Overtuigd van wat videomarketing voor jou kan doen?
Neem dan zeker contact met ons op !
Bekijk zeker ook onze andere diensten!