VIDEOSTRATEGIE

Video is een cruciaal middel voor élke goede marketingmix. Maar video maken om video te maken is géén goed idee. Je moet goed nadenken over je doelgroep en wat je met hen wil bereiken. Daarna begin je het beste pas met timmeren aan je eigen videostrategie. Het is een moeilijk karwei. Laat je dus ondersteunen door experts.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN TRAJECT?

Je ontvangt van ons een vragenlijst die je ons enkele werkdagen voor de startvergadering moet terugbezorgen. Uiteraard mag je ons steeds contacteren met vragen terwijl je dit doet. Daarna organiseren we een workshop zodat we de verwachtingen en de mogelijkheden samen kunnen afstemmen. Na de workshop en de verwerking ontvang je van ons een verslag met gedetailleerd plan van aanpak voor jouw videostrategie waarmee we aan de slag kunnen gaan.

De bal ligt dan volledig in ons kamp. We stellen de content kalender van de videostrategie op, motiveren we onze aanpak en vullen samen met jou de inhoud in. Daarnaast zetten we zo snel mogelijk de productie in gang. Op die manier verliezen we zo min mogelijk tijd. In het eerste jaar worden de resultaten maandelijks gerapporteerd zodat we nauw kunnen opvolgen en bijsturen.

Het maakt niet uit binnen welke sector jouw bedrijf actief is. Video juist gebruiken in een doordachte videostrategie is voor ieder bedrijf van grote meerwaarde.

MET STEUN VAN DE OVERHEID

Het Vlaams Agentschap van Innoveren en Ondernemen heeft een KMO-groeisubsidie in het leven geroepen. Die laat toe om tot 50% van de kost van strategisch advies te subsidiëren. Klinkt goed? Neem contact met ons op om af te stemmen of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt.

WORKSHOP

Elk traject bij ons start met onze Epic Videomarketing Workshop. Een hands-on sessie van ongeveer 3 uur waarbij je op een innovatieve en praktische manier je eigen videostrategie in kaart zal brengen. Het verwerkingsmoment na de workshop zal dan de basis zijn van de uiteindelijke videomarketing strategie die we voor je zullen uitwerken.

1 jaar

Expert advies

1 taal

Incl. opnames

Workshop

vanaf € 2.995 per jaar*

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

TRAJECT VIDEOSTRATEGIE

1 jaar

1. KICK-OFF WORKSHOP

Epic Frame organiseert haar videomarketingworkshop om samen de grondslag voor je strategie te leggen.

2. STRATEGIE & TACTIEK

Na de workshop leveren we een uitgeschreven videostrategie en plan van aanpak op basis van de resultaten van de workshop.

3. REDACTIE & OPNAMES

De opnames worden door Epic Frame gepland en begeleid binnen een format dat we samen ontwikkelen.

4. AFWERKING

De post-productiecel gebruikt onze planning om topproducten te leveren, klaar voor publicatie.

5. PUBLICATIE

De publicaties, zowel voor content marketing als advertenties, worden geschreven en online geplaatst.

6. EVALUATIE

Op regelmatige tijdstippen komen we samen om de resultaten te bespreken en bij te sturen indien nodig.

WIJ KUNNEN JE HELPEN HET MAXIMUM UIT JE VIDEOSTRATEGIE TE HALEN DANKZIJ ONZE EPIC VIDEOMARKETING WORKSHOP!

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 476 726 793 (INGE : PROJECT MANAGEMENT)
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : SALES)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving