WEBSITE

Wil je een simpele of uitgebreide website laten maken, een website met als doel je conversie te verhogen of een eigen webshop opstarten? Alles is mogelijk! Een nieuwe website of landingspagina start met het bepalen van een strategie en de doestellingen die je wil behalen.

A fool with a tool is still a fool. We bepalen samen met jou een gepaste strategie, passend binnen jouw marketingactiviteiten.

Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden. Een website is het online visitekaartje van een onderneming

OP MAAT?

Je krijgt van ons topkwaliteit door een professionele team in grafisch ontwerp, webdevelopment en copywriting. Maar boven alles zorgen wij dat je nieuwe website vooral rendeert! Het is belangrijk dat jouw online webpagina’s de juiste uitstraling heeft, maar ook goed scoort in Google door middel van Search Engine Optimization ofwel zoekmachineoptimalisatie.

Eveneens zorgen we voor een aangepaste website, leesbaar vooralle mobiele toestellen (responsive webdesign). We ontwerpen jouw webdesign met passie, waarbij we rekening houden met jouw doelstellingen en huisstijl. Een website of webshop op maat, met focus op de gebruiksvriendelijkheid en conversie.

ONZE WEBSITE PRODUCTEN

Een landingspagina is uitermate geschikt om klanten te werven of leads te genereren. Met een One-pager kan je aan niche marketing doen.
Je kijkt naar je doelgroep en verdeelt deze in behoeftegroepen.

Een professionele, responsieve website is belangrijk voor elk bedrijf, groot of klein. Wij maken websites met een mooi design, aangepast aan je huisstijl. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze website responsive is.

Aan de slag met een SEO (zoekmachineoptimalisatie) copywriter. Het doel is om bepaalde zoektermen te gebruiken, waardoor jouw website of landingspagina hoger in de google resultaten komt te staan.

We denken mee voor bedrijven, organisaties en overheden die een uniek en sterk merk zoeken. Dit wil zeggen: onderscheidend zijn, top of mind worden, beleving creëren en engagement genereren.

Wil je een website laten bouwen? Wij helpen je om jouw producten of diensten te presenteren met een website die werkt. We creëren een online verhaal dat bezoekers aanzet tot actie.

Epic Frame kan ook de webhosting van uw websites verzorgen. De servers worden professionals onderhouden. Het ontziet jou als opdrachtgever van technische keuzes en onverwachte problemen.

OVERTUIGD?

Overtuigd van de sterkte van websites?
Neem dan zeker contact met ons op !
Bekijk zeker ook onze andere diensten!