VIDEOPRODUCTIE

Een krachtige video laten maken voor jouw bedrijf, product of dienst? Bij ons bent je aan het juiste adres! Een videoproductie is zoveel meer dan alleen gefilmde beelden. Het is de verzamelnaam voor alle vormen van bewegend beeld.

Videoproductie is de ontwikkeling van een film of video die gemaakt wordt om iets uit te leggen, om je kijker te vermaken of om te informeren.

SOORTEN VIDEO?

Er bestaan verschillende soorten video’s, maar vooral het doel waarom je een video maakt, zorgt voor het verschil.

Een uitlegvideo of instructievideo is perfect geschikt om een bepaalde werkwijze, product of dienst van je organisatie uit te leggen. Met een goede bedrijfsvideo grijp je dan weer de kans om aan de wereld te vertellen wat jullie bedrijf uniek maakt en hoe je je wilt profileren naar de buitenwereld toe. Wil je dat je doelgroep zich rechtstreeks aangesproken voelt om zo je dienstverlening of product in een positief daglicht te stellen? Ga dan voor een testimonialvideo.

Met een krachtige aftermovie laat je in één oogopslag zien hoe enthousiast je bezoekers waren, hoe uniek jouw locatie was en welke activiteiten de thuisblijvers gemist hebben.

WAAROM VIDEO?

Live action video is bijzonder geschikt om in te spelen op de emotie van de kijker en een beleving of een overtuiging over te brengen. Een video wekt bovendien vertrouwen op en prikkelt de nieuwsgierigheid van je kijker. Kortom, een intrigerende video kan jou onderscheiden van je concurrenten.

Aan de slag met video? Bekijk zeker hieronder welke mogelijkheden wij jou kunnen aanbieden.

ONZE VIDEOPRODUCTIE PRODUCTEN

Een testimonial video is een heel geschikt middel om mensen te raken door andere mensen aan het woord te laten. Mensen vertrouwen immers de ervaringen van anderen om hun keuzes te maken.

Met een goede bedrijfsvideo profileer je je naar de buitenwereld toe en toon je jouw unieke USP’s. De kijker maakt meteen kennis met je filosofie, diensten, medewerkers en producten.

Wil jij binnenkort uitpakken met jouw beurs, seminarie, concert, bedrijfsfeest, … kortom jouw spetterend evenement? Dan is dit het ideale moment om deze dag vast te leggen op camera.

Een reclamevideo of commercial vertelt in luttele seconden je boodschap zo helder en eenvoudig mogelijk. Door te adverteren via het juiste kanaal, bereik je ook nog eens op een krachtige manier de doelgroep die je voor ogen hebt.

Een promotiefilm komt het dichtst in de buurt van een commercial en een bedrijfsfilm. Het enige verschil is dat je in een promotiefilm niet je merk of bedrijf in de spotlights zet, maar een specifiek product, service of dienst.

Een productvideo versterkt je merkbeleving. Binnen 5 seconden ziet je doelgroep de meerwaarde van een product of dienst. Het voordeel is dat dit een positief effect kan hebben op verschillende aspecten van de bedrijfsvoering.

OVERTUIGD?

Overtuigd van de sterkte van video?
Neem dan zeker contact met ons op !
Bekijk zeker ook onze andere diensten!