FLAT ART ANIMATIE

Je idee of verhaal omzetten naar een concreet beeld is nooit makkelijk. Maar met een flat art animatie houd je alle opties open. Ze worden vaak gebruikt om objecten of ideeën in een modernere en simpele vorm te laten zien. Je kan flat design vooral herkennen aan de eenvoudige tweedimensionale elementen. Meteen is ook het grootste voordeel van flat-art, dat deze stijl eenvoud uitstraalt.

VOOR ELK ABSTRACTE BOODSCHAP

Met flat art heb je alle mogelijkheden in handen om elk mogelijk idee concreet te maken. Dat lijkt misschien overdonderend, maar in de juiste handen is het net een heel krachtige tool. Je kan een heel abstracte weergave van het idee maken, of dingen net héél concreet weergeven om je kijker specifiek te informeren.

Sinds enkele jaren worden we overspoeld met dergelijke animatievideo’s, en daar is een reden voor: het werkt! Of je nu een explainer, een product- of een promotievideo wil maken, flat art animatie does the trick! En dat zal het nog een hele tijd blijven doen.

FRIS EN KLEURRIJK

Flat art staat wel voor een heel eenvoudige en vooral kleurrijke weergave, met veel dynamiek en beweging. Als je dienst of product vooral bruisend en dynamisch moet worden weergegeven, dan is een flat art animatie jouw ding! Wil je toch liever aan de slag met meer diepte en 3D- elementen toevoegen aan je animaties? Dan kan je zeker ook 3D-animatie overwegen.

4 à 6 weken

30 seconden

1 taal

1 voice over

Muziek

vanaf €2.250*

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

PRODUCTIEPROCES FLAT ART ANIMATIE

4-6weken**

1. KICK-OFF MEETING

Epic Frame komt bij jou luisteren naar je doelstellingen en bespreekt hoe die kunnen worden behaald.

2. SCENARIO & VOORBEREIDING

We plannen de productie en gieten alle info in een creatief scenario. We beschrijven in detail wat je zal zien en horen.

3. STORYBOARD & ANIMATIC

We brengen het scenario in beeld met tekeningen, kleuren en andere elementen. De animatic toont een eerste ruwe video.

4. GRAFISCH DESIGN

Onze professionele ploeg, speciaal voor jouw project samengesteld, brengt het scenario in beeld.

5. ANIMATIE

We blazen leven in de beelden en bouwen het op tot een vlot verhaal dat impact heeft.

6. AFWERKING

We werken af met extra visuele effecten, geluidseffecten en kleurcorrecties.

WIJ KUNNEN JE HELPEN HET MAXIMUM UIT JE FLAT ART ANIMATIE TE HALEN DANKZIJ FACEBOOK, YOUTUBE EN MEER!

**Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van vier tot zes weken. Afhankelijk van de briefing, het concept, de duurtijd van de video en de snelheid van feedback kan de productietijd variëren.

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : CREATIVE)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving