VIDEO VOOR CONTENT MARKETING

Video en content marketing is absoluut een winnende combinatie. Google en YouTube zijn de 2 grootste zoekrobots. Hierdoor loont het de moeite om daar gevonden te kunnen worden. Bied de informatie aan die je doelgroep nodig heeft en zet je bedrijf, product of dienst in de schijnwerpers.

BIED EXTRA WAARDE AAN JE KLANTEN

Jouw potentiële klanten zijn continu op zoek naar informatie. Content marketing is een strategische online marketing aanpak. Je biedt op regelmatige basis relevante en waardevolle informatie aan zodat jouw doelgroep wordt aangetrokken en geconverteerd tot nieuwe klanten.

Je moet vertrouwen en autoriteit opbouwen als bedrijf om klanten aan te trekken. Video trekt aan, waardoor het steeds een cruciaal onderdeel vormt van elke goede content marketingstrategie.

HET MOET NIET DUUR ZIJN

Het is binnen een content marketingstrategie van belang om regelmatig informatie te delen. Daardoor heb je veel video nodig. Epic Frame schaaft continu aan haar productieprocessen zodat we steeds efficiënter de nodige videocontent voor jou kunnen produceren volgens de regels van de kunst.

Onze expertise in het bedenken en publiceren van video content geeft jou een waardevolle voorsprong. We ondersteunen jouw content marketing aanpak met strategisch advies, zowel technisch als inhoudelijk.

Heel wat elementen moeten kloppen. Onze expertise begeleidt je op weg naar succes in content marketing.

1 jaar

30 seconden

Ondertiteld

2 posts per maand

Rechtenvrije Muziek

vanaf € 295 per maand*

SAMEN JE IDEE UITWERKEN

Benieuwd naar de overload aan ideeën waarmee we je kunnen inspireren?
Vul dan onderstaand formulier in en we staan je zo snel mogelijk bij met raad en daad.

*Deze prijs is indicatief en zal op basis van de briefing van de klant op maat berekend worden. We kunnen ook werken met een vooropgesteld budget.

TRAJECT CONTENT MARKETING VIDEO

1-2 weken**

1. STRATEGISCHE MEETING

Epic Frame vat de koe bij de hoorns. We gaan samen de doelen, doelgroep, inhoud en tactieken bepalen in een startmeeting.

2. VOORBEREIDING

We plannen de productie en bereiden de opnames voor. We beschrijven in detail onze aanpak voor de draaidag.

3. OPNAMES

Werken we met een tijdelijke studio of met interviews? We hebben slechts anderhalf uur van je tijd nodig.

4. AFWERKING

Onze strategist staat in nauwe verbinding met de afwerking van de video’s. Er komt snel resultaat.

5. PUBLICATIE

De videocontent wordt door ons gepubliceerd volgens de planning. We volgen de statistieken op.

6. EVALUATIE

Op regelmatige basis voorzien we een evaluatie zodat we eventueel de video’s kunnen bijsturen.

WIJ HELPEN JE MET HET MAXIMUM UIT JE CONTENT MARKETING VIDEO TE HALEN DANKZIJ ONZE EXPERTISE IN FACEBOOK, YOUTUBE EN MEER!

**Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van 4 tot 6 weken. Afhankelijk van de briefing, het concept, de duurtijd van de video en de snelheid van feedback kan de productietijd variëren.

NEEM CONTACT OP!

    Duigemhofstraat 101, 3020 Herent, België
    +32 (0) 476 726 793 (INGE : SALES)
    +32 (0) 498 624 208 (BRECHT : CREATIVE)
    +32 (0)16 88 74 84 | info@epicframe.be

    Onze kantoren bevinden zich in een oude vierkantshoeve tussen de konijnen, koeien en brede maisvelden. Rustig en inspirerend maar niet evident om te bereiken. Download hier een gedetailleerde wegbeschrijving