EPIC WORKSHOP

Video maken is een kunst. Weten hoe je die video moet gebruiken is dat des te meer. Leer in onze videomarketing workshops van een geroutineerd professional hands-on en concreet hoe je je eigen videostrategie opstelt.

Wanneer je hebt geleerd om iets te doen zijn de mogelijkheden eindeloos. 

WAT MAG IK VERWACHTEN?

EEN ONDERBOUWDE DIDACTISCHE AANPAK

Verhalen en films worden vaak opgebouwd in de klassieke 3-akt structuur. Onze videomarketing workshops volgen dat principe. Met een instructiefase als introductie, een bordspel als kernactiviteit en een groepsgesprek als slotverwerking. De instructiefase wordt steeds aangepast aan de voorkennis van de deelnemers. We vragen ernaar tijdens de voorbereiding van jouw workshop voor een leerrijke ervaring.

Dat ziet er dan zo uit:

  • Een instructiefase van ongeveer 45 minuten zet je op weg.
  • Je gaat meteen concreet aan de slag onder begeleiding met ons didactisch materiaal.
  • Tijdens een korte pauze kan je van ideeën wisselen met andere deelnemers.
  •  Verwerk alle input tot een resultaat op maat van je bedrijf dat meteen bruikbaar is.

We voorzien steeds een broodjesmaaltijd met een netwerkmogelijkheid. Hou het planningsoverzicht in de gaten dat we je enkele dagen voor aanvang zullen opsturen.

WERK MET UNIEK DIDACTISCH MATERIAAL

Je leert het beste door het gewoon te doen. Speciaal voor deze workshops hebben we zelf gebruikstools ontwikkeld die worden ingezet om de inhoud meteen om te zetten in een concreet resultaat.  Uiteraard zorgen we ervoor dat je niet met lege handen naar huis gaat. 

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?

HEEL EENVOUDIG!

Klik op de button van de workshop naar keuze en laat je gegevens achter. Je zal een bevestigingsmail ontvangen met verdere instructies. 

ONZE EPIC WORKSHOPS

08 juni

09:30 – 13:30

Video in je marketingfunnel

21 juni

18:00 – 22:00

Video in je marketingfunnel